ЗА ХОТЕЛА

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Хотел Бриз 3 се намира на 4 км. от центъра на град Варна и на 200м. от морето. Разположен е в парк с площ 13,5 декара и богата растителност. Красивата природа, съчетана с морска панорама и всички необходими удобства в хотелската база, правят комплекса предпочитано място за отдих през всички сезони.

Спокойствие сред природата и морето

БАЗА

Хотелът разполага с 60 двойни стаи, от които 36 са с изглед към морето, и вила с 6 апартамента – хол, спалня и кухня с морски изглед. За гости на хотела има на разположение ресторант с лятна градина, лоби бар, конферентна зала, паркинг, басейн, спортна площадка за футбол, волейбол и баскетбол, и безжичен интернет в публичните зони.

СТАИ

Стаите в хотела са със стандартно оборудване отговарящо на категория две звезди. Всяка стая е със самостоятелен санитарен възел – баня и WC, гардероб, шкаф за обувки, легла, масичка, стол, нощни шкафчета, ТV шкаф, нощни лампи, телевизор с кабелна телевизия и хладилник. В целия хотел има интернет. От терасите се открива невероятна гледка към кристално сините морски вълни.